HOME MADE INSPIRATIONS BILLEDER!

STORE DRØMME – MEN FORKERT STED!

Unknown-1

Hej alle skønne mennesker! De sidste par uger har jeg tænkt så meget på mine drømme, min fremtid, hvad jeg vil med livet og alle de store spørgsmål man vil møde i livet. Der er så mange ting jeg gerne vil, men jeg føler virkelig jeg ikke kan opnå de ting her oppe i Grønland. Jeg er virkelig i tvivl om det bare er min unge alder der får mig i disse tanker, eller om det virkelig ikke er det sted jeg burde være. Jeg har altid elsket det her land, men jo ældre jeg bliver føler jeg bare, at jeg skal væk herfra og at der er ingenting, at komme efter her oppe. Der er ingen ting der virkelig interessere mig for. Måske er det også bare mig, der står i et kæmpe dilemma om hvem jeg er. Jeg er snart færdig med 10. klasse hvilket svarer til en 9. klasse i Danmark. Til sommer starter jeg på gymnasiet her og jeg ved, at jeg vil få nogle nye venner, nye udfordinger og der kommer flere mulighedder for mig.

Nå, jeg skulle bare lige ud med mine tanker. Føler i også nogle gange, at i lever det forkerte sted hvor i ikke føler, at jeres drømme kan komme i opfyldelse? XO ida.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HOME MADE INSPIRATIONS BILLEDER!