13 SELVBRUNER TIPS

ON VACATION – UPDATE!

 ferie 2 ferie 3OMG! Hvor har jeg dog savnet bloggen. Jeg siger jer; det er ikke nemt at være på ferie uden internet, men hold da op, jeg det godt. Det er på mange måder også så dejligt at have en hverdag uden internet, man føler sig 100 gange mere tilstede uden forstyrrelser, i burde prøve det. Jeg var rædselsagen for at flyve, og dagen før jeg tog afsted var jeg helt stiv i kroppen af skræk. Minutterne før jeg kom om bord var et helvede, men der sad jeg oppe i luften helt frygtløs. Jeg var ved at græde af glæde da jeg kom ned, kæft jeg var stolt af mig selv.

Jeg ankom til Aalborg lørdag aften, og hold kæft hvor jeg elsker det her land. Jeg skreg da jeg så en øl til sølle 10 kr?! Jeg føler mig virkelig i paradis, og der går vist ikke lang tid før jeg flytter her ned (what?). Jeg er rimelig overrasket over hvor godt jeg har klaret mig trods det, at jeg er “alene” hernede (med min bedste venindes familie) men hvor har jeg da også shoppet – haha det er ikke nemt at leve på budget, også tage tog alene..

Jeg sidder lige nu nede i slagelse sammen med mine forældre, men skal tilbage til Aalborg på fredag, også er der dømt løkken koncert. I må gerne smide en kommentar hvis i skal med, det kunne være ret sjovt at møde nogle af jer.

Det var lige en hurtig update. Der kommer et par indlæg før jeg drager mod Aalborg igen. Jeg håber i får en god aften.

//OMG! Ive missed the blog so much! You have to believe me, it’s not easy to be on vacation without internet. But I try to look at the bright side of it, and it’s surprisingly nice just to be present and enjoy the (real) social life. You have to try it. I was terrified when I knew there only were a few minutes back to board the plain, and I was almost paralyzed by fear, but I managed to get through it with a smile on my face and a feeling of relief in my body. When we arrived and I fell the ground beneath my feet, I seriously shed a tear of happiness. I was so proud of myself. 

Right now I’m in Slagelse with my parents, but I will return to Aalborg on friday. It was a quick update, and before I return to Aalborg there will be more coming posts. Hope you all have a nice evening!//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

13 SELVBRUNER TIPS