GOING BLOND?

AT FEJLE – JEG FEJLEDE!

IMG_6620

 

Hej alle skønne mennesker. Tidligere lavede jeg et indlæg om, at jeg ville forberede en masse ting omkring bloggen og jeg har skuffet mig selv rigtig meget. Jeg havde sat mig mål om at tabe 20 kg inden for få måneder, og jeg har inden for de her 2 uger indset, at jeg har presset mig selv for hårdt. Jeg har snydt mig selv, og det har ledt til at jeg er blevet rigtig skuffet over mig selv. 20 kg inden for få måneder har været et for stort skridt, selvom jeg inderst inde godt vidste hvad jeg var i stand til. Jeg har taget 1 kg på, og har taget en pause med træningscenteret, da jeg meget hellere vil tage små mål og skridt ad gangen. Jeg har meget at se til så som skolen, da vi snart har eksamener, og der skal læses en masse ting, men det skal ikke holde mig fra mine drømme, og jeg vil have en “revance” hvis man kan kalde det, også starte ud med at sætte et mål om at tabe 5 kg. Jeg har så mange mål, og jeg synes det er en sund ting at have forventinger og mål til sig selv, men man skal også huske på at man ikke skal presse sig selv for meget, for lige nu har jeg egentlig bare lyst til meget hurtigt at blive tynd, men jeg ved at jeg må tage den lange men den rigtige vej. Men vi alle fejler nogle gange, og det eneste vi kan gøre er egentlig bare at lære af dem, og lade være med at skamme os over dem! Bloggen hjælper mig også med, at gøre op med de mål jeg skriver her inde, for jeg vil jo helst ikke lyve over for jer hvis i også ønsker jer, at dele rejsen med mig. Jeg vil gerne være en inspiration for folk, og jeg vil gøre alt for at nå mine mål! We can do it! hehe. Det var egentlig bare lige det. Hvordan får i motivation og inspiration til jeres krop, vægttab eller drømmekroppen? Skriv i kommentaren!

Husk også at følge mig på Instagram: idabresson! Ellers må i have en rigtig god dag, og jeg håber i har fået noget ud af dette indlæg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GOING BLOND?