PREPARING - PAUSE

GOING BLOND?

Screen-Shot-2015-03-01-at-2.14.45-PM-e1425249779176

Yaiks! Jeg er simpelthen faldet alt for meget, for det blonde hår! Jeg er forelsket. Jeg er blevet virkelig hooked op på Khloe Kardashians nye hår! Jeg er besat af tanken om, at blive blond og det er virkelig svært, at tage beslutningen. Det er virkelig svært bare at gå forbi Matas uden, at gå ind og købe hårfarve. Jeg har selfølgelig tænkt mig, at få det farvet hos en frisør så jeg er sikker på det bliver flot. Men jeg er bare virkelig nervøs for om det bliver for meget arbejde, og om hvor meget det ødelægger håret. Jeg havde ellers tænkt mig, at vente til jeg havde tabt de kilo jeg ville, men jeg er bare virkelig en utålmodig person -haha!

Jeg er ikke ligefrem en spontan person – det modsatte faktisk. Jeg er virkelig en tryghedsnarkoman, og er ikke lige en der gør nogle spontane ting der kan ende galt, selvom det godt kan være sjovt en gang imellem (host)Hvad synes i? Har i farvet jeres brune hår blond? Kom med jeres oplevelse – det vil være virkelig beroligende. Hav en god dag. XOXO Ida

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

PREPARING - PAUSE