KEDELIG? - IKKE MERE!

BLOND HÅR – HVILKEN?

PicMonkey Collage

De drømme om at blive blond er jo meget snart aktuelle – uuh jeg glææder mig! Men jeg er også så spændt. Jeg ved virkelig ikke hvilke nuancer jeg skal gå efter, eller om det skal være helt blond eller “naturligt blond eller hvad fanden det skal være! – undskyld mit sprog, men det er jo er stor beslutning. Jeg har længe gået og kigget på hvilke blonde nuancer jeg skal gå efter, og jeg er blevet smask forelsket henne i den naturlige side hvor det er lidt mere highlights istedet for helt blond, men jeg er så bange for det kommer til, at se for rodet ud. Jeg er en sindsyg enkel person når det kommer til udseende, og kan ikke lide at der er for meget der spiller ind med hensyn til farver, nuancer, eller for detaljerede ting, men jeg kan virkelig godt lidt det blonde hår med nogle varme toner i, for jeg tror ikke iskoldt blond vil passe til mig. Når min udgroninger nu kommer, tror jeg det kommer til at se for rodet ud med en masse løse lyse stiber, og med mit mørkebrune hår i toppen.

Jeg vil starte med at få lysnet mit hår hos en frisør, uden at afblege mit hår, og derefter vil jeg stille og roligt begynde at farve det selv med noget hårfarve evt. fra Matas. Da jeg skal være i Aalborg i 2 uger, kunne det være rigtig fedt at få det lavet der nede da jeg er mere sikker på der er bedre frisører dernede. Så er der nogen der kunne anbefale en god salon til en fornuftig billig pris? Det kunne være så dejligt at vide, om i har erfaringer med hårfarvning, eller om i har været i jeres egen brunette to blonde proces. Hvilken farve synes i vil passe bedst til mig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

KEDELIG? - IKKE MERE!