HUSK DIN SNYDEDAG!

KEDELIG? – IKKE MERE!

11132141_823130617724726_2048822806_n

For et år siden slog jeg op med min kæreste, hvor jeg i lang tid havde været involveret i et rigtig dårligt forhold. Det gik helt galt, og jeg blev så psykisk træt så jeg ikke tænkte på min udseende. Da jeg så blev single igen havde jeg så meget lyst til, at slå mig løs og bare leve mit liv fuldt ud, men af en eller anden grund stoppede jeg hurtigt igen med at gøre noget ud af mig selv. Jeg gik og går stadigvæk mest med jogging bukser, løse bluser og afslappede outfits, og det gør mig lidt ked af at se mig selv så kedelig da jeg egentlig ikke føler mig så kedelig indvendigt. Så jeg har jo besluttet mig for at farve mit hår blond, jeg er igang med et længere varigt vægttab, jeg har virkelig lyst til at få en masse nyt kvalitetstøj, men jeg tør af en eller anden grund ikke spørge mine forældre om pengene til det – haha! Nu hvor det er ved at være sommer (ikke her oppe ihverfald!) vil jeg gøre med ud af mig selv,komme mere ud af min comfort zone og lære flere af mine grænser at kende.

drømmekollage

Jeg har fundet nogle ting jeg synes ser fedt ud – heldigvis går jeg ikke så meget op i om det er rigtig pels (også fordi jeg ikke har penge til det), så jeg har fundet en billig pels, som alligevel ser ret godt ud!

1) HER       2) HER     3) HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HUSK DIN SNYDEDAG!