DET GÅR SÅDAN - MIT VÆGTTAB

MIN 16 ÅRS FØDSELSDAG – SWEET SIXTEEN

sweet sixteen

 

Den 3. maj har lille mig jo fødselsdaaag! og jeg fylder jo 16 år, hvilket af en underlig grund er en vigtig alder for mig. I don’t know why, men det er nok fordi jeg føler mig mere voksen så, hehe. Jeg har ikke planlagt noget specielt udover, at jeg skal holde en fest med dem jeg holder af. Jeg fylder 16 en søndag, og der kan jeg jo ikke holde festen, så jeg har sat mig fast enten fredag før (der får alle løn jo) eller den kommende fredag, for der kan jeg fejre at jeg er blevet 16 år gammel. Jeg har lavet nogle regler så min fest ikke går galt, eller bliver kedelig.

1) Man slukker for wifi når man kommer ind – eller i det mindste lader sin mobil ligge medmindre man skal tage billeder. Jeg ved den regel lyder lidt streng, men den simple årsag er at nu til dags sidder alle med mobilerne, og glemmer helt at være sammen med hinanden. Sidste gang blev jeg virkelig irriteret og lidt ked af det, for folk var jo kommet for at fejre min fødselsdag, men sad meget af tiden bag deres skærme – booring!

2) Man kommer i flot tøj (ofcourse) kjoler selvfølgelig, men overvejer lidt om jeg skal have en farve som “tema” og der kunne jeg godt tænke mig en dresscode, men nu må jeg lige se.

3) Man tager selv drikkevarer med. Jeg har selv altid haft det sådan, at den der invitere giver! Men når jeg så tænker over hvor dyrt det vil være, hvis jeg skulle forsyne alle der kom, med nok drikke varer har jeg besluttet mig for, at det må de selv gøre, men jeg kommer også til at dele lidt. Men don’t, virkelig – lad være med at komme med 2 eller 5 drinks, for jeg ved med folk der har drukket en smule, vil altid gerne have mere.

Ja det var så lidt om reglerne, hvis man kan kalde dem det. Føler mig som en ond diktator når jeg sidder og skriver reglerne – hahaha! Festen bliver holdt hjemme hos mig, men det bliver ikke 20 eller 30 mennesker. Jeg tror at jeg vil invitere alle dem jeg er tættest ved, og har det godt med. Jeg vil prøve at finde på nogle lege og noget underholdning, men ellers tror jeg bare jeg vil hygge mig med dem jeg holder af. Der kommer nok noget mere op med min 16 års fødselsdag. Hvordan holdte i jeres 16 års fødselsdag?

XOXO Ida.

1

  • It’s the best time to make a few plans for the long run and
    it’s time to be happy. I have learn this post and
    if I could I desire to recommend you some fascinating things or suggestions.
    Perhaps you could write subsequent articles regarding this article.
    I desire to read more issues about it!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DET GÅR SÅDAN - MIT VÆGTTAB