BLOND HÅR - HVILKEN?

DET GÅR SÅDAN – MIT VÆGTTAB

  Det går sådan, at min træning er kommet lidt på standby. Jeg har virkelig været træt for tiden, og jeg ved med mig selv at når jeg er træt så betyder det altså, at jeg ikke får bevæget mig. Så det går sådan i spil mod hinanden. Jeg har ikke taget på eller tabt mig, og min vægt står bare helt stille selv om jeg spiser kalorielet, og sundt. Så jeg har egentlig bare fundet ud af at det fungere bedst for mig når jeg får rørt mig, og tager i fitness centeret. Også fordi jeg kan mærke, at jeg intet gider, jeg har hele tiden lyst til noget usundt, og jeg er på en måde hele tiden ked af det pg overtænker for meget når jeg ikke træner. Når jeg træner er jeg bare virkelig oppe at køre, jeg har mere overskud og har egentlig kun lyst til sundt mad. Jeg er heldigvis ikke hået i fælden, og det tror jeg heller ikke jeg gør – I can do it! Jeg føler lidt jeg svigter mig selv, fordi jeg hele tiden bruger undskyldniner så som:”jeg skal også fokusere på min skole gang, og jeg har heller ikke tid,” men det går ikke, selv om de undskyldninger passer. Så jeg har lovet mig selv, and I promise, at jeg vil tage mig sammen til at træne nede på det nye fitness center efter mine skriftlige prøver, hvilket (allerede – gisp) er i næste uge. Jeg vil få det alt for dårligt, hvis jeg sidder tilbage i sommerferien og ser jeg ikke har gjort en skid ud af det, og kommer til at sige til mig selv:” Ida, hvis du havde taget dig sammen, havde du tabt et par kilo og var nogle skridt tættere på drømmekroppen.”

Jeg har dog HELDIGVIS ikke taget på, så jeg har det ikke for dårligt, min krop kan bare ikke tabe sig alene med sund kost, medmindre jeg skærer kalorierne heelt ned. Jeg har ikke spist usundt udover min ene snyde dag én gang om ugen, så det er jeg rigtig stolt over.

XOXO Ida.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BLOND HÅR - HVILKEN?