FORANDRING PÅ VEJ - MIT VÆGTTAB

12 BEAUTY TIPS OG HACKS – GODE PRODUKTER

BEAUTY

Hej sweeties! Jeg har nogle beauty tips og tricks til jer idag, og det er nogle jeg selv har prøvet af, og nogle jeg har selv har brugt i længere tid. Jeg elsker selv at læse sådan nogle tips, og jaa – det er nogle virkelig gode (efter min mening) tips, som jeg ikke vil kunne leve uden.

BEAUTY TIPS: 

1) I stedet for at duppe concealeren langs øjet, så lav i stedet et “V” der går ned til enden af næsen, og smør noget mere concealer ind i “V’et”. Det dækker meget bedre, end når du dupper din concealer langs øjet.

2) Hvis du vil have at din parfume holder længere og bedre, så smør noget vaseline på de steder du spøjter din parfume. Det holder meget længere.

3) Hvis dine negle altid knækker, så brug en basecoat. læg det første lag på enderne af neglene, og dæk så derefter hele neglen.

4) Når du bruger foundation, så lig det med nedadgående små bevægelser. Vent til din foundation er tør, og læg derefter pudderen på.

5) læg din mascara på begge sider af dine øjenvipper for, at få mere volumen. Det gør en kæmpe forskel.

6) Brug en hvid eyeliner på din vandlinje for at få mere åbne, og større øjne. Jeg bruger selv dette trick til hverdage, og jeg kan ikke lægge make up uden min hvide eyeliner.

7) For at få mere volumen på dit hår, så føntør det sådan at du reder dit hår opad mens du føntørrer det. Indimellem så toupér dit hår ved hovedbunden. Inden dit hår bliver helt tørt så put noget hårmousse på hovedbunden, og fortsæt med hårtøren.

8) Hvis du har bumser eller urenheder, så dæk med en grøn concealer. De dækker så meget bedre!

9) Når du reder dit hår, så start med at rede enderne istedet for ovenfra. Når du reder det ovenfra knækker meget hår af,

10) Synes du at dine falske øjenvipper er enten for tykke, mørke eller tætte, så klip dem i små stykker ved den sorte linje så de bliver separeret. Når du bruger separeret øjenvipper ser det meget mere naturligt ud, og du kan selv bestemme hvor ekstremt det skal se ud.

11) Du kan sprøjte din parfume på din hårbørste inden du reder dit hår, så dufter dit hår også dejligt og du fordeler din parfume lidt bedre.

12) synes du at du ligner en panda når du tager mascara på de nederste vipper, men stadigvæk gerne vil have mere åbne øjne, så læg kun mascaraen ud på de yderste nedre vipper. På den måde ser det lidt mere naturligt ud, og du vil få et langt bedre effekt.

xoxo Ida.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FORANDRING PÅ VEJ - MIT VÆGTTAB