GRØNLANDSK DESIGN - BIBI CHEMNITZ

PRELUX – LÆKKERT OG ESKLUSIVT SECOND HAND!

Skærmbillede 2015-05-03 kl. 14.31.34

Hej sweeties! Jeg hørte om denne her hjemmeside/webshop som udskiller sig lidt, og har et virkelig fedt koncept, som jeg bestemt skal ind og kigge meget mere på. Prelux.dk er en dansk webshop med køb og salg af second hand designertøj og accessories. Du vil finde et lækkert udvalg af kendte mærker indenfor forskellige kategorier og måske støde på nogle niche-mærker du ikke har set før.  Prelux er et sted at handle eksklusive brugte varer sikkert og trygt.

 Vi har alle sammen noget lækkert gemt designer tøj og accessories, og alt det skal ned fra bøjlerne og komme andre til gode! Ved køb på siden skal du blot lægge tøjet i indkøbskurven og betale med deres forskellige betalingsløsninger.

 Det er nemt og enkelt at sælge dit tøj igennem dem. Du skal blot udfylde deres salgsformular og sende tøjet til dem. Jeg har i hvertfald tænkt mig at bruge nogle af mine fødselsdags penge der inde.

Selv min far er også blevet interesseret, selvom han normalt er meget kræsen – haha. Han så på Prelux at han blandt andet kunne købe Ralph Lauren, som han virkelig elsker. Du kan købe mange forskellig mærker fra både Marc by Marc Jacobs, Kenzo, Tommy Hilfiger og mange andre super lækre mærker.

Derefter kan du blot læne dig tilbage og vente på dit tøj bliver solgt. Du kan læse meget mere om hvordan salgsprocessen foregår på webshoppen her.

Sponsoreret indlæg 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GRØNLANDSK DESIGN - BIBI CHEMNITZ