SUPERLÆKKER, SUND OG NEM HUMUSOPSKRIFT!

SKINNY TEATOX!

Unknown

 

Hej bloggen! Der er sikkert mange af jer der har stødt på billeder på Instagram af noget der hedder skinny teatox, eller noget lignende. Til dem som ikke ved hvad skinny tea tox er, er det noget the der er lavet af 100% naturlige the sorter. Det theén gør er, at den udrenser kroppen samtidig med, at man taber sig, får mere energi og en masse andet godt for kroppen. Jeg har selfølgelig reseachet en del om det her produkt, og har faktisk ikke fået andet end et positivt indblik. Her for 1-2 år siden fandt jeg faktisk ud af, at det fandtes, og spurgte så mine forældre om jeg måtte prøve det og (selfølgelig) fik jeg afslag, da det sikkert var et eller andet nyt snyde- slankeprodukt på markedet. Så ja, nu er det blevet virkelig kendt, og alle siger det virker godt og de faktisk har fået et helt nyt energi niveau og fået imponerende resultater. Så jeg har nu taget mig sammen til, at prøve det her produkt selvom jeg stille vil sige, at der ikke lægger mange penge på kontoen, men det skal jo prøves haha.

Man kan få produktet i mange forskellige varianter, med 3 forskellige tidsforløb. Der er én til 7 dage, 14 dage og 28 dage. Jeg har valgt den med 28 dage da jeg vil af med mange cm på kroppen. I kan se mere på http://skinny-teatox.com hvis i er nysgerrige efter priser, og hvordan det virker. Jeg glæder mig i hvertfald til, at prøve det.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SUPERLÆKKER, SUND OG NEM HUMUSOPSKRIFT!