EAT CLEAN - TRAIN HARD - BUT DON'T FORGET TO LIVE!

MIT TRÆNINGSPROGRAM!

quote-Muhammad-Ali-i-hated-every-minute-of-training-but-88358Hejsa alle søde mennesker! Jeg ville lige lige dele mit træningsprogram da det er et program der har hjulpet mig med, at få de kiloer væk jeg indtil nu har smidt. Jeg synes selv det er et ret hårdt træningsprogram, så man skal huske at have en hviledag hvor man ikke bruger kroppen så meget 2 gange om ugen. Inden jeg startede med min træning, fandt jeg en masse træningsprogrammer og har prøvet dem af, men jeg synes selv at det er det der virker bedst for mig. Når man træner fordi man gerne vil tabe sig, er interval træning rigtig godt. Til jer der ikke ved hvad intervaltræning er, er det hvor man træner i intervaller. Altså man træner fra tempo til tempo. Hvis jeg nu løber kan jeg sætte mit løb i 3 intervaller, altså 3 sæt, hvor jeg fx jogger i 1 minut – går videre til 2 minutters almindelig løb, og derefter spurter det sidste jeg har i mig i 1 minut også om igen med de 3 sæt. Interval træning er en virkelig effektiv metode, også sparer du også en masse tid (hvem vil ikke gerne det?) Nå nok snak, her får i mit program:

Træningen varer i 1 time, og variere lidt med konditræning, styrketræning og noget mængdetræning.

1) Du starter med lidt opvarmning på en kondicykel i 15 minutter, tempoet er sådan set lige meget da det vigtigste her bare er at blive varm.

2) Nu skal du have 15 minutter på crosstraineren (det er den man står på, og hvor du skal bevæge arme og ben) og 15 minutter på løbebåndet. Her skal du træne så hårdt som du kan, og give alt hvad du har i dig. Det er virkelig hårdt – det er ingen hemmelighed.

3) Efter de 45 minutters kredsløbstræning, skal du nu lave noget styrketræning som du skal lave i noget cirkeltræning (altså lave det næste lige efter det andet) Du bestemmer selv hvilke styrketræningsøvelser du vil lave, men jeg starter altid ud med benpress hvor jeg træner mine lår. Derefter går jeg videre til arme, og der variere det altid hvilke maskiner jeg bruger, og derefter går jeg igen videre til lår, men med andre maskiner. Prøv med lidt tunge vægte altså selfølgelig dem du kan klare, men det må heller ikke blive for let. alt dette skal gøres på 15-20 minutter. Du kan godt sætte dem i sæt, men så skal man huske så lidt pause som muligt.

4) Til sidst kan du tage 5-6 minutter på romaskinen med alt du har i dig! You can do it! også er man altså også helt færdig når man har klaret alle øvelserne, men det giver sådan en fantastik følelse når man ved man har opnået noget.

Hav en god torsdag – XOXO Ida.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

EAT CLEAN - TRAIN HARD - BUT DON'T FORGET TO LIVE!