KROPSIDEALER

PÅVIRKET AF DE SOCIALE MEDIER

mammamam

Hej alle søde mennesker! I må virkelig undskylde mit fravær, men har simpelthen haft så meget, at tænke på med skolen osv, vi har nemlig snart eksamen. Nå nok om det – De sidste par dage har jeg været meget på youtube, og set virkelig mange videoer bla. make up tutorials, hauls, tøj stile og alt muligt andet. Jeg har lagt mærke til hvor meget de her sociale medier som youtube, facebook, instagram påvirker mig. Hvis i har set de her make up tutorials har i nok lagt mærke til, at de siger ” Jeg bruger den her børste fra Sigma, og det er nr.5″ eller ” Jeg bruger det her mærke i farven (et eller andet). De går direkte ind og brander et mærke som koster det vide ud af øjnene, og det får os til at ønske os de her ting netop fordi vi gerne vil se ud ligesom dem. Hvis man ser hauls osv. kan man se hvor meget tøj de har, og det er ofte et virkelig dyrt mærke, som igen får os til, at ønske os præcis de samme ting. Også på instagram gør de det. Der kommer virkelig mange billeder op, hvor der er nogle sindsygt flotte piger, der er godt vel trænet. Igen får det os til, at stræbe efter de samme ting, og det kan gå os virkelig meget på. I hvert fald på mig.

Jeg synes det er så synd på den måde de sociale medier er begyndt, at påvirke os så meget. Man skal gå med det her tøj, det her make up, den her “Chanel” taske, og de dyreste Nike på for, at blive set som “ok” i vores samfund. Selfølgelig påvirker det os meget forskelligt. Nogle tænker ikke på det, og nogle går virkelig meget op i det. Nå, skulle bare ud med nogle tanker der har lægget og plaget mig for, at komme frem – haha! Hvordan påvirker de jer? Hvad synes i om de sociale medier, og hvilke bruger i mest? Det kunne være meget dejligt, at vide at jeg ikke er den eneste der bliver så påvirket af dem. Kan i have en god lørdag. XOXO Ida.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

KROPSIDEALER