AUSSIE - DE BEDSTE HÅRPLEJEPRODUKTER!

DE VÆRSTE TRENDS – IDA BRESSON

unnamed

Det her er nok den mest rodede collage jeg noglesinde har lavet – haha! Nå whatever. Som i kan se er der en collage med de absolut værste trends i mine øjne. Tro mig, der er mange flere, men jeg vil heller ikke komme med en hel roman af collager. Husk at det er min personlige smag.

1) omg, jeg gik med dem da jeg var lille, men jeg kan simpelthen ikke fordrage dem nu. Fluffy pants er et af de garderobe items jeg slet ikke kan fordrage. Man kommer til at ligne en eller anden fra Aladdin, og nej nej nej, det er det sidste jeg vil have ind i min garderobe.

2) Why why why? Amen altså, printede leggings eller bukser er også et af de items jeg slet ikke kan med. De eneste lidt anderledes leggings jeg kan lide er dem med læder, men sådan nogle men mønstre og blomster er virkelig bare grimt i mine øjne – nej nej nej.

3) Det var virkelig smart med galaxy tøj da det lige var kommet på mode, men stadigvæk?! Hold nu op. Lad os bare sige at jeg hader print, og det der er helt udelukkende grimt i mine øjne.

4) Sorte læber?! Hvis man er mere til det sorte osv. er det da helt fint med mig, men please stop. Jeg kan simpelthen ikke tage det, med mindre der er Rihanna haha!

5) De der sandaler altså.. Jeg har altid synes at disse sandaler høre hjemme hos bedste mor, og bedste far, men at de så er kommet på mode?! Ej nej nej nej, jeg sætter aldrig i mit liv mine fødder i sådan nogle sandaler. Okay, de er heller ikke så slemme som jeg nu skriver, men altså nej, dræb trendet med det samme please.

6) Jeg elsker ripped jeans, hvis de altså holder sig inde for grænsen. Disse ripped jeans er lidt for “ripped” i mine øjne, og det er igen en hel overdrivelse fra modens side af.

7) Stop nu med det der farvet ombré hår, det ser simpelthen for dumt ud. Især når det ser ud som på billedet. Jeg har intet imod helt almindeligt ombré hår, men det der er out of my league. Også med farve?! Please stop, mine øjne gør ondt.

8) Behøves jeg at sige mere? Hvordan kan det være flot?

Jeg håber ikke at jeg har trådt nogle over tæerne, men er der ikke nogen der er med mig her?


Husk at i stadigvæk kan deltage i Konkurrencen om et valgfrit produkt fra selvsiddendebh’er.dk. I kan læse lidt mere om konkurrencen i dette indlægDer er også 15% rabat der inde – kun idag! Så skynd jer. 

 

2

  • idabresson

    Hej Frederikke. Jeg må indrømme at mine udtalelser er en smule harme, og ja de er måske lidt for direkte, men igen er dette min personlige mening. Jeg synes ingen af delene er pæne, og kan på ingen måde lide dem, men det er igen min smag. Tag det som eksemplet på folk der ikke kan lide hvidløg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ærligt, føler jeg mig lidt trådt over tæerne i det at du beskriver nogle ting som jeg er rigtig glad for. Det er selvfølgelig fint nok og sådan, men du kunne måske have sagt de ting du formulerer i indlægget på en lidt anden måde. Istedet for “Please stop” til nærmest alt kunne du f.eks. bare have sagt “Det er for længst holdt op med at være min kop the” eller “Det var aldrig rigtigt mig”, så man ikke skal føle sig totalt forkert når man læser indlægget.

    UDOVER DET, er jeg meget enig i at sandal-trenden ikke burde være her. Er vokset op med at mine bedsteforældre bruger nogle sandaler der ligner.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

AUSSIE - DE BEDSTE HÅRPLEJEPRODUKTER!