EBAY GOODIES - MINE FAVORIT KØB

GIVEAWAY: SKINNY TEATOX!

Så blev det tid til endnu en giveaway til jer læsere! I har sikkert hørt om denne her Skinny fra Skinny Teatox.com, da den har været lidt over det hele for et stykke tid siden.  Jeg startede min blog ud med at skrive lidt om mit vægttab, som er sat lidt på standby for tiden, og der fik jeg lov til at prøve denne her skønne the, som skulle hjælpe mig med at udrense kroppen for alle mulige slags giftstoffer, bidrage lidt til mit vægttab og få et større overskud af energi – og jeg må sige det virkelig har hjulpet. Jeg vil dog være ærlig og sige, at jeg ikke har fået helt tydelige resultater, men hensyn til mit vægttab, men fik tabt omkring halvanden kilo. Men dog var der helt tydelige og mærkbare resultater på andre områder3 – jeg var langt friskere, og havde et større overskud, en let følelse i kroppen og en smule flottere glød i min hud.

Det går ud på, at man drikker en morgen – the hver morgen, eller om dagen, også indeholder pakken også en aften-the, som man så skal drikke om aftenen, hver anden dag. Det her er 14 dages pakken. Der findes 7 dages pakken, 14 dages pakken og 28 dages pakken.

  PicMonkey Collage

Derfor vil jeg afholde en giveaway for mine læsere, så i kan mærke og prøve for jer selv. Dette er ikke en vej frem mod vægttab, så det er ikke en løsning på det lange sigt, men den er virkelig god til hvis man vil tone lidt op, få renset kroppen, få større overskud og evt. få flottere hud hvis du døjer med uren hud eller lign.

Det i skal gøre for at deltage: 

1) synes godt om dette indlæg + del indlægget

2) Kommenter dette indlæg: navn + mail. 

Husk at i lige nu kan få 10-15% rabat på deres hjemmeside lige Her.

TIP: I kan finde mange flere spændende og lækre giveaway’s inde på siden

Online-giveaway.dk

 

DSC_1619

Dette indlæg er sponsorede af Skinny-Teatox.com

9

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

EBAY GOODIES - MINE FAVORIT KØB