VAND! VAND! OG ATTER VAND!

SLANKEKUR ELLER LIVSTIL?

Jeg har prøvet adskidellige slankekure: “Tab 10 kg på kun 3 uger,” “Tab dig helt uden motion,” og så mange andre jeg ikke kan huske, men det jeg egentlig ville sige var: DROP SLANKEKUREN! Jeg ved godt, at det kan være fristende, at bide på en slankekur og gå og håbe på om det overhovedet virker. Jeg er så tit blevet skuffet under disse skankekure, og jeg har tit kun tabt et halvt kg når jeg egentlig skulle have tabt de 10 kg ik? Jeg var så træt af det evige håb om, at skulle tabe mig når jeg i stedet fik en kæmpe skuffelse. Der er dog godt nok nogle slankekure der er pisse hårde sagt lige ud, men så snart du er færdig med den, tager du næsten de samme kilo på igen. Så det er rent sagt røv sygt.

Jamen hvad skal jeg så gøre? 

Tag en dyb indånding. Intet forandres fra dag til dag. Ja det er skuffende, og ja man skal have en masse tålmodighed. Men jeg vil langt hellere have et vægttab der holder end, at arbejde hårdt i 3 uger også tage det hele på med det samme. Lad det være en livsstil, start langsomt op. Det er altså ikke så svært når man først har taget sig sammen til, at tage ned på fitness centeret og spise sundt. Efter bare en uge, med sund kost opdagede jeg, at det faktisk ikke er så slemt som jeg troede. Jeg var meget gladere i hverdagen, mere frisk, havde mere selvtillid og kunne så småt begynde, at mærke en selvtilfredshed. Kort sagt: En masse motion og sund kost. Gør det til en livsstil. På den måde gør du det også nemmere for dig selv. Et godt råd: snyd! Spis usundt (overdriv ikke) 2-3 gange om måneden for din krop vil have svært ved, at tabe de vigtigste kilo da din krop vil tro, at du er ved, at “sulte,” så den vil gøre alt for, at holde på kiloene. Ved at snyde 2-3 gange om måneden viser du din krop, at du sagtens kan få mad men du blot er ved, at tabe dig.

Motivation:

Det kan være virkelig svært, at tage sig sammen hvis man ikke har motivationen til det. Hvad jeg har gjort er, at sætte mig ned og sætte mig tanker om hvilket tøj jeg godt kunne tænke mig, at bruge når jeg taber mig, hvad jeg vil når jeg taber mig og bare gøre nogle tanker om hvordan jeg vil komme til, at se ud når jeg har nået mit mål. Jeg har nogle billeder på min mobil som har hjulpet mig lidt igennem når jeg er ved, at give op i fitness centeret og får lyst til, at gå i slik skabet haha. Du kan finde en masse inspiration på appen: We heart it.

 

10966695_788215784549543_1870401280_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

VAND! VAND! OG ATTER VAND!