mit vægttab!

VAND! VAND! OG ATTER VAND!

Well, hvad skulle man gøre uden vand? Jeg må selv indrømme, at jeg aldrig har været den største fan af vand. Men jeg må nu indrømme, at vand nu har fundet en vej ind i mit hjerte (bogstavelig talt) haha. Der er så mange gode grunde til, at drikke vand og tro mig: når først du har fået vanen, vender du dig aldrig af med det igen. Da jeg startede med, at træne opdagede jeg hvor vigtigt det var, at drikke alt det vand jeg kunne få ned. Her vil jeg give dig 4 gode grunde til, at drikke vand.

1) sved er vigtigt under fysisk aktivitet og et væsketab på bare 2% nedsætter din præsentationsevne med 20%. Nogle mennesker sveder meget generelt, under puberteten eller ved overgangs alderen, så jo mere man sveder jo mere vand har din krop brug for. Under et vægttab vil det derfor være vigtig, at drikke rigeligt med vand da du også vil forbrænde meget mere ved, at svede. En undersøgelse har faktisk vist hvor vigtigt vand er under fysisk aktivitet ved, at lade 14 løbere løbe 2 omgange hvor de i den ene omgang skulle drikke en masse vand både før og under pauserne, og i den anden omgang skulle begrænse deres væskeindtag. Resultaterne viste, at dem der havde drukket en del vand havde en bedre hjerterytme, bedre og hurtigere løb, og lavere kropstemperatur.

2) vi kender alle sammen morgensygen der stopper os i, at komme i skole og arbejde. Hovedpine, kvalme, hård mave og en masse andre sygdomme folk tager medicin for kan i virkeligheden mindskes ligeså meget ved hjælp af vand. Når vi drikker vand er hjernen et af de vigtigste organer der bliver prioriteret først, så hold dig ikke tilbage med vandet.

3) sulten? drik noget vand. Når du kan mærke, at du bliver sulten kan det sagtens være fordi, at du er tørstig. Jeg har selv altid tænkt, at sult ville komme som sult og tørst ville komme som tørst. Men jeg har selv prøvet, at drikke vand når jeg bliver sulten og det er rigtigt nok. Samtidig har jeg tabt mig nogle få gram om dagen da vand ingen kalorier har, og det erstatter de usunde mellemmåltider, der er kalorieholdige. Bliv mæt uden, at tage på 😉

4) Var der nogen der sagde naturlig skønhed? Smuk hud kommer ikke af sig selv. Mange undersøgelser har bevist hvor vigtigt vand er for din hud, hår og negle. Man kan virkelig se forskel på en der har erstattet vand med sodavand, og en der drikker efter det daglige behov. Du er hvad du spiser! Din hud viser hvordan du har det i forhold til hvad du indtager. Har du akne eller for den sags skyld bumser er det (i nogle tilfælde) fordi den prøver, at vise dig, at du måske burde ændre noget i din livsstil og kost. Erstat din sodavand, med noget vand. Fx en skive citron, agurk, brus eller andre alverdens lækre frugter.

Håber i har fået noget ud af dette indlæg. Fortsæt din gode dag. XO Ida Bresson.10949725_788047794566342_1965674892_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

mit vægttab!