BABY - IT'S COLD OUTSIDE!

STRIK – STRIK & STRIK!

77E79C3F-826E-4D54-A1B7-3D32BF42144C

GUD HVOR JEG ELSKER STRIK! sagt lige ud. Lige siden jeg tog lidt på gemte jeg mig under store strik trøjer, fordi jeg var så usikker på min krop. Ja, strik for mig er ligesom nikotin – haha! Men seriøst, alt mit skab indeholder af trøjer er strik, og vil aldrig vælge noget strik fra. Det kan faktisk være lidt af et problem nogle gange når jeg fx skal til fester, eller koncerter har jeg ingenting, at tage på. Det er forfærdeligt, men altså strik er lige mig + man kan jo sagtens finde en masse fede fest agtige looks, der er lavet af strik. Der er mange af mine venner som har prøvet, at hjælpe mig med, at finde noget ordenligt “ikke strik” tøj men jeg har altid nægtet. Det var ret trættende, at hører på til sidst da jeg slet ikke kunne få øjnene væk fra store strik trøjer. Grunden til jeg endnu den dag idag elsker strik trøjer er fordi de er så afslappende, og det afspejler min personlighed perfekt. – Stille og rolig, dog stadigvæk med et fif. Jeg leder aldrig efter andet end strik på nettet udover accessories, og smykker.

I kan se et eksempel på billedet her under. – Da jeg var til koncert og slet ikke have noget, at tage på var jeg nød til, at bruge det jeg havde i skabet! Gud altså haha!

FullSizeRender kopiXO Ida.

4

  • Ida Bresson

    Helt klart! Kan slet ikke have stramme trøjer på mere haha! Og man kan have alt på til strik! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Bresson

    Præsic 😀 Det er så hyggeligt! Hvis man fikser sin make up lidt, kan det jo også give et super fedt look! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

    Jeg kender det alt for godt. Jeg gemmer mig også altid i mine striktrøjer – jeg ved ikke hvad det er, men jeg føler jeg ser tyndere ud. Og det gør jeg jo ikke? Men jeg ELSKER mine striktrøjer og ville slet ikke være dem foruden <3

    http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Eckert

    Er helt med på den front! Det er så hyggeligt at rende rundt i en strik, samtidig med at det ser super godt ud! 🙂

    Kig gerne forbi ♥ –
    http://thewriter.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BABY - IT'S COLD OUTSIDE!