STRIK - STRIK & STRIK!

HOME MADE INSPIRATIONS BILLEDER!

Hej alle skønne mennesker! Her for noget tid siden lavede jeg en lille room- makeover da mit værelse lignede et værelse fra 50’erne, haha! Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre for, at mit værelse skulle være mere mig, eller i hvertfald pænere så jeg kom så pludselig med en idé om, at jeg kunne finde nogle motiverende og inspirerende billeder og indramme. I takt med jeg skulle begynde, at træne ville jeg gerne finde noget støtte, også så jeg ikke vil give så nemt op. Så jeg fandt nogle billeder på WE HEART IT, gemte billederne på min mobil og printede dem ud. Derefter indrammede jeg dem, og placerede dem de steder jeg synes var pænest. Så ja! Jeg synes det er mega fedt, at man kan kigge på dem når man får det lidt hårdt. De giver mig altid styrke også er de vildt dejlige, at vågne op til så man lige får lidt overskud og glæde til dagen. Jeg håber det var lidt inspirerende, og room- makeover behøves ikke, at koste så mange penge hvis man er træt af stilen.

Jeg fandt også nogle ting nede i kælderen vi bare havde gemt, og de passede perfekt til den stil jeg gerne ville have inde på mit værelse. Så hvis du ved (eller ikke ved) at der lægger en masse ting oppe på loftet eller kælderen, så kig rundt og du vil sikkert finde noget, som du lige kan male på eller shine op på. Hav en god aften! XO Ida.

inspo 1inspo 2inspo 3inspo 4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

STRIK - STRIK & STRIK!