MINE FOKUSPUNKTER I 2015!

MARTS – YNGLINGS PLEJE PRODUKTER!

Hej alle skønne mennesker! Jeg har fundet nogle produkter som jeg har brugt godt, og grundigt i nogle uger. Det er nogle produkter jeg bruger til, at pleje mig selv her i den kolde vinter tid. Derfor vil jeg lige vise jer nogle af månedens ynglings produkter.

Til at vaske mit make-up af såsom foundation, pudder eller lignende bruger jeg Matas ansigts vask, som er virkelig skånsom mod min hud og fjerne alle make up rester, jeg ellers ikke plejer at kunne fjerne. Jeg tror der er alkohol i, og har tit fået af vide at jeg skal holde mig fra produkter med alkohol i. Men det virker rigtig godt mod min hud, og den føles dejlig ren efter jeg har brugt den.

Som øjen make-up fjerner bruger jeg også Matas vandfast make-up fjerner – og jeg elsker den virkelig. Der er noget olie i, som både plejer min øjenvipper og sørger hurtigt for, at min mascara bliver fjernet.

Jeg har nogle perioder hvor mit hår kan være helt vildt tørt, også kan jeg have perioder hvor mit hår er dejlig blødt. Men når der er så koldt som nu, eller bare generelt så elsker jeg, at pleje mit hår godt og grundigt i olier. Jeg bruger lige nu Paul Mitchell smoothing super skinny serum Som er super skønt for mit hår. Det går virkelig ind og blødgøre mine spidser + det dufter himmelsk. Den dufter lidt surt af æble og det er virkelig dejligt at dufte til den når man lige har været i bad. Man kan købe den lige Her.

Min hud er heller ikke lige til, at regne med uanset hvilken årstid man er i, og jeg har endelig fundet det produkt som går ind og virkelig arbejder med min hud. Jeg har nogle farve ujævnheder hvor jeg er lidt rød omkring næse, kinder, og især i T-zonen.  Juhldal’s face and body oil er virkelig godt. Det indeholder 100% abrikosolie og konsistensen er virkelig dejlig blød. Den fedter lidt, så man skal passe lidt på med hvor meget man drypper på hånden. Min er den mindste version, og selvom jeg har brugt den mange gange er der stadigvæk en hel del tilbage. Den kan købes i Matas i 3 forskellige størrelser. Jeg tror nok den lille, som jeg købte kostede 55 kr hvilket er overraskende billigt for sådan et godt produkt.

Jeg har haft virkelig dårlige oplevelser med shampooer, som får mit hår til at blive mega fedte, fik mig til at skælde, gør mit hår tørt og kruset. Nu har jeg fundet denne baby shampoo fra coop, som er a mærket. Den indeholder ingen perfume, farve eller andre giftige kemikalier der eller er blandet. Den er virkelig dejligt for håret. det er nemt, at arbejde med også kommer de også i sådan nogle små beholder, som ser så søde ud at have liggende – haha! Jeg tror godt man kan bruge andre mærker, men det er også det eneste jeg bruger ved siden af Matas hår kur.

Som styling kan jeg godt lide, at bruge så enkelte produkter så muligt da mit hår, og min hud er meget følsom over for giftige kemikalier. Jeg bruger hårmousse en gang om weekenden, når jeg lige vil give mit hår lidt extra fylde. Ellers bruger jeg Matas volume booster, som jeg bruger i tørt hår, efterfulgt af føntørrer. well ja. Ved siden af har jeg noget som hedder d:fi volume cream, som man massere ind i hovedbunden. det virker rigtig effektivt, da det nærmest stivner håret oppe i hovedbunden.

Det var de produkter. I kan altid efterlade en kommentar om alt muligt, spørg endelig løs! Hav en rigtig god aften! Xo Ida.

300 340-2664 d-fi-volume-cream-1.gif juhldal250 file_4_56 ProductPage_350x262-1.png ProductPage_350x262.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MINE FOKUSPUNKTER I 2015!