EKSTREM UBEHAGELIG OPLEVELSE - PANIK EPISODE

JEG ER UDMATTET – LIDT SNAK

11185700_829139843790470_353350418_n

 

Hej sødeste peeps! Puha – denne her uge har ikke været helt med mig. I sidste indlæg skrev jeg lidt om de panik anfald jeg havde fået. Jeg håbede på det ville forsvinde og det bare var en eller anden form for eksamensangst eller stress, men nej. Jeg får stadigvæk de her anfald, og jeg har det virkelig ikke godt. Personligt har jeg det rigtig godt, og jeg er faktisk virkelig taknemlig for at det jeg har omkring mig, men de anfald jeg får gør mig virkelig træt og udmattet. Jeg fatter det ikke. Så snart jeg er uden for min dør, begynder det småt at komme, og så snart jeg så er inde i en bygning eller er omringet af folk begynder mit hjerte at galopere så hurtigt. Ikke nok med at jeg får det ekstremt dårligt, men så får jeg også virkelig uro i maven, og det er ikke en behagelig følelse når man ligesom ikke har adgang til et roligt sted. Min appetit har også været helt i bund, og jeg har holder mig længere væk fra mad og drikke, fordi jeg er så bange for at jeg får ondt i maven. Jeg “fokusere” så meget på de anfald jeg får, at jeg ikke engang mærker at jeg er sulten. Nå, jeg skal til læge imorgen, også må jeg se hvad de siger. Jeg håber virkelig på at det er noget midlertidigt, og at det kan fikses. Jeg har ikke rigtig lyst til at gå ud så meget, og jeg er næsten bange for at det skubber mine venner væk, for de ved jo ikke hvordan jeg har det. Er der andre der har prøvet dette, eller noget lignende?

Det er meningen at jeg begynder på min træning imorgen, men jeg tror jeg er nød til at tage dagen hjemme imorgen for bare lige at få gearet ned, og se om det hjælper på noget. Ellers vil jeg starte på min træning sammen med min søster på tirsdag, og der kommer nok en lille update på hvordan det så går. I må virkelig undskylde at der ikke har været så meget fokus på mit vægttab, opskrifter osv, men bare rolig jeg lover at skrive noget mere om det snarest.

Hav en rigtig god søndag! xoxo Ida.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

EKSTREM UBEHAGELIG OPLEVELSE - PANIK EPISODE