12 BEAUTY TIPS OG HACKS - GODE PRODUKTER

EKSTREM UBEHAGELIG OPLEVELSE – PANIK EPISODE

84a28924361241fdaf99596b7d2dbb2b

Oh my gooood! De sidste 2 dage har været et rent helvede. Jeg siger jer! – det er noget af det mest ubehagelige jeg nogen sinde har oplevet. Jeg sidder til skriftlig eksamen igår i denne her ekstremt stille klasse. Jeg skriver og skriver, og pludselig får jeg bare denne her følelse af totalt angst. Jeg vidste ikke hvad der skete, og mit hjerte begynder pludseligt at hamre så hurtigt og hårdt, at jeg kunne mærke det i min hals. Min mave begynder lige pludselig at géer helt op i det røde felt, og jeg begynder at svede helt vildt. Det føltes virkelig ubehageligt. Puha – jeg får det stadigvæk dårligt ved tanken om det. Jeg skynder mig ind på toilettet i frygt for, at jeg er ved at kaste op eller et eller andet. Jeg står der inde i totalt panik, og føler næsten jeg er ved at dø eller blive sindsyg. Jeg turde ikke gå ud før jeg fik det bedre, og var nød til at tænde for vandhanen og berolige mig selv. Jeg kunne ikke forstå hvad det var, og jeg har egentlig overhovedet ikke lyst til at være i lokalet, jeg skulle bare ud der fra. Jeg går ud af toilet, og jeg bryder næsten sammen da jeg hurtigt spørger min lærer om jeg må gå ind i det andet lokale. Hun siger så ja, og jeg skynder mig derud hvor hun så går med mig. Jeg var så bange, og jeg havde næsten bare lyst til at smide dem ud fordi jeg følte at jeg bare skulle være alene. Whatever – jeg vasker mine hænder endnu engang, og min lærer prøver at berolige mig. Jeg var lige ved at bryde ud i gråd. Alting kom som et lyn, og jeg forstod intet. Jeg følte hele tiden jeg var ved at besvime, men prøvede igen at skrive videre selv om jeg var i chok. Jeg fik det lidt bedre, men så kom den ellers igen. Jeg begyndte igen at ryste, og være helt ude af den, men jeg kigger op på uret og ser der er halvanden time tilbage og skynder mig at blive færdig. Jeg retter den meget hurtigt igennem, og aflevere. Jeg skynder mig igen ud i det andet lokale. Gud jeg følte mig lettet. Jeg var stadigvæk i chok, men det stoppede heldigvis resten af dagen. Om aftenen får jeg det igen da jeg skulle op og se Grønlands Mesterskab i håndbold. Heldigvis ikke i så slem grad, men var nød til at smutte på toilet. Resten af aftenen prøvede jeg bare at holde ud, men jeg blev virkelig bange.

Da jeg så vågner op imorges var den der lige med det samme. Jeg var stille som en mus, og havde egentlig ikke lyst til at snakke. Denne eksamen skulle bare overstås. Jeg er så bange for at det sker igen – jeg er virkelig ræd for det. Især fordi jeg ikke ved hvad der sker med mig. Det skete også i en mildere grad i lørdags, men det er stadigvæk en helt fremmede følelse for mig. Er der nogen der har oplevet det før?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

12 BEAUTY TIPS OG HACKS - GODE PRODUKTER