TUMBLR DESCRIBES MY DAY

I’M BACK ON TRACK

DSC_1122Hold da helt op en nervepirrende og travl uge jeg har været igennem. Are you crazy? Jeg undskylder virkelig for min ringe blogging, men you can’t blame me. Har været op til den første eksamen, hvilket var grønlandsk og det gik faktisk ret godt hvis man ser bort fra timen lige inden, hvor jeg var ved at miste besindelsen af nervøsitet – yeaiks. Alt i alt har ugen været lidt rodet – internettet har været umådelig langsom trods vores store forbrug (desperate housewifes – you got me) og min hjerne har egentlig været et helt andet sted henne, ved ikke hvad jeg har tænkt på haha! Jeg har dog brugt lidt af mine kreative sider i denne uge, har fået taget et par billeder og blandt andet fået en ny header, hvis i nu ikke lagde mærke til det. Nåår ja – ikke nok med det, så har min hund også været syg og har haft det virkelig dårligt, så jeg har bare været der for ham så meget som jeg nu kunne, he’s my baby!

Jeg skal op til eksamen igen på onsdag – kan det ikke bare overstås? Føler lidt at jeg har glemt hvordan man lever. Har fået en smule “tilbagefald” i angsten, nu hvor det ellers gik så godt, men hold da op – hvor er jeg blevet god til at håndtere det. Dybe indåndinger, også bare undgå de mennesker jeg føler mig utryg hos. Jeg har aldrig rigtigt lyttet til mig selv mht. hvad mine behov er og er faktisk begyndt at lytte mere til mig selv – progress!

Nu er det jo også sidste måned som brunette, someone here is going blond! Iih – hvor jeg glæder mig! Hele mit liv er ved at ændre sig lige nu, og hvor er jeg glad for at jeg om et par år kan se tilbage og sige:”hold kæft hvor var du sej!”, hvis i har fulgt lidt med, ved i at jeg er lidt af en tryghedsnarkoman (lidt? haha!) så jeg glæder mig til at prøve nogle grænser af ved mig selv.

Nå ja – lad mig kalde dette indlæg en update, i hvertfald er jeg delvis tilbage og jeg lover jer at der kommer noget godt, når nu jeg får tid til det. Love!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

TUMBLR DESCRIBES MY DAY