STYLE INSPIRATION + UPDATE

10 TING JEG IKKE FORSTÅR

WHAT!

1) Folk der kan drikke the og kaffe uden mælk? Nej nej nej, kan simpelthen ikke tage smagen.

2) Folk der har brug for at hate på folk offentligt. Ville aldrig få mig selv til at kommentere grimt på en person, i et offentligt forum ligesom Instagram eller Facebook.

3) Folk der klager over kulden, når man så ser dem gå rundt i sneakers – om vinteren (what?!)

4) Tilbud i butikker hvor man sparer 2 kroner? Come on..

5) Folk der snakker så ekstremt højt. Personen du snakker til sidder 10 cm væk fra dig altså…

6) Hvorfor, hvorfor, hvorfor bliver ens leggings altid ødelagt inde ved inderlåret? Forstår det simpelthen ikke, har mine lår tænder? – haha

7) Folk der bliver sure eller irriteret af at man ikke griner over deres jokes, eller “sjove” historier. Du var ikke sjov, bare accepter det.

8) Folk der er rædselslagende når de ser min lille hund på 8 kilo. Forståeligt nok hvis du har haft en ubehagelig oplevelse med en hund, men hvis du ikke har, hvorfor så? Forstår det ikke.

9) Folk der bruger deres penge på alverdens ubrugelige ting, og man gøre dem opmærksom på det, og derefter spørger om de kan låne penge fordi de skal købe noget vigtigt. I told you..

10) Når folk kommentere på ens makeup. “Har du ikke for meget makeup på?” eller “hvorfor tegner du dine øjenbryn op?” Amen så hold dog kæft.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

STYLE INSPIRATION + UPDATE