DEPEND NUDE NAILPOLISH - EBAY INDKØB

10 TING DER KAN PISSE MIG AF

giphy-1Idag vil jeg lave et indlæg som jeg selv synes er sjove at læse – nemlig 10 ting der pisser mig af eller kan pisse mig af. Jeg håber da i hvertfald ikke at jeg er den eneste der bliver pissed off af de her ting – haha!

1) Folk der smasker eller laver mundlyde – de fleste ligger ikke mærke til at de laver lydende, men hold kæft det kan få mig på det røde felt. Blev engang så irriteret at jeg nægtede og spise den aften, for jeg kunne simpelthen ikke tage det.

2) Folk der sidder med deres mobiler konstant til en fest eller noget lignende. Indrømmer gerne at jeg er lidt dobbeltmoralsk her, men det kan simpelthen bare pisse mig af. Jeg lavede den regel til mig 16 års fest, at man ikke måtte have sine mobiler fremme med mindre at man blev ringet op. Det er især når man inviterer folk til noget – og når det så sker så tænker man virkelig på om man nogensinde skal invitere den samme person igen. Lang én, men ja.

3) rygershaming – jeg er selv ryger (tro mig; jeg ville have holdt op inden jeg blev afhængig) men at man snart ikke kan ryge nogle steder pisser mig af nogle gange. Jeg lagde meget mærke til det i Danmark. Der var rygezoner de fleste steder fx. ude foran Bilka, man måtte ikke ryge på perronerne og der var virkelig bare mange steder man ikke måtte ryge, altså lad os da blive fri.. Vi er udenfor, gå dog uden om hvis du er så bange for røgen altså.

4) myg – kort sagt, hvad er de skabt for?

5) ask.fm – synes simpelthen at den app er alt for langt ude. Det er godt nok ikke en app man skal tage seriøst, men folk der inde føler den alt for meget. Ask fame folk, wtf? har selv en profil der inde, men gider virkelig ikke at bruge den mere. Ærlig talt er det en app der bare skulle lukkes ned.

6) Når folk spørger om hvorfor jeg har foundation på, og når jeg så endelig ikke har det på og siger: “Din hud er meget pænere uden alt det sminke”. Nej bare nej, jeg bruger det sku af en grund, mind your own business.

7) Når folk skriver til en, man har en samtale og derefter ikke svarer. Lad nu være med at skrive hvis du ikke har tænkt dig at svare alligevel..

8) Folk der tror at deres seksualitet er deres identitet. Lad være med at fortæl at du er homoseksuel og derefter forvente en: “ej er du?” reaktion. Jeg kunne ikke være mere ligeglad. Jeg kommer da heller ikke og siger at jeg er heteroseksuel, altså wtf? Ligesom folk der siger, jeg synes at homoseksuelle er så søde, eller generelt bare siger noget om dem fordi de har en bestemt seksualitet. Nej, ikke alle er søde, ikke alle er dumme. Lad være med at generalisere folk med en bestemt seksualitet, vi er alle forskellige.

9) Grindehvals diskussionen eller sælfangst diskussionen. I aner ikke en skid om hvad i taler om. Vi fanger vores dyr såvel som i slagter jeres. Forskellen er at i holder dem fanget hele livet, mens de her dyr lever frit, og vi spiser det for det meste selv. Vi bruger dem ikke som produktion. Vi dræber ikke sælen for skindet, men fordi vi gerne vil spise, også vil det være synd at smide det flotte skind ud, så vi bruger hvad der kan bruges. Bare stop altså..

10) folk på snapchat der ligger snaps ud på 2-300 sekunder, eller folk på facebook der ligger en statusopdatering ud hver 5 minut. Been there, done that og synes næsten det er pinligt når jeg ser tilbage på det.

Det var så de 10 ting der kan pisse mig af.  Hvad pisser dig allermest af?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DEPEND NUDE NAILPOLISH - EBAY INDKØB