STORE DRØMME - MEN FORKERT STED!

MINE FOKUSPUNKTER I 2015!

Akuluunst

Hej alle sammen! der er så mange ting jeg gerne vil ud med, men kan ligesom ikke skrive om alt sammen på sammen tid – haha! Jeg vil gerne skrive lidt om de ting jeg gerne vil fokusere på i 2015 og forklare lidt om hvorfor jeg vil disse ting.


Tabe mig: Selvom jeg egentlig ikke har lyst til, at indrømme det især over for jer, er jeg stadigvæk nød til at være ærlig. Jeg har virkelig svært ved, at holde min træning – især om vinteren. Der er så mange andre ting jeg skal nå, holde styr på og en masse andre ting, at jeg til sidst ikke har overskud til, at tage ned at træne. Min dag går fra 7-16 på skolen og ellers vil jeg gerne slappe helt af når jeg kommer hjem. Det er virkelig pinligt, da jeg netop selv har skrevet så meget om overskud, motivation og alt muligt andet. Men Det er heldigvis kun i disse 2 uger jeg ikke har haft overskud. Jeg vil gerne være en inspiration for folk der står i de samme situationer som mig, og jeg vil lade det lykkedes!  Jeg vil gerne tabe mig, sætte mål, og udfører disse mål! For der er ingenting der gør mig mere glad end, at udfører de drømme jeg har! Det er den bedste gave i livet, at have drømme og være i stand til at udfører dem!

Spare op: Gud altså! Penge er virkelig et problem for mig da jeg lever af lommepenge på 300 kr om ugen ved, at støvsuge herhjemme. Ikke fordi mine forældre ikke har penge, men fordi de også gør mig klar på, at blive voksen og se hvordan det er ikke, at kunne købe den taske til 2000 kr på det samme tidspunkt som du har set den. Mine veninder går tit på café, og går med det fedeste nye tøj de lige har bestilt hjem, og virker nærmest som om der ingen ende er på deres bankkonto – meeeen jeg er blevet opdraget til, at nøjes nogle gange og tænke en extra gang på om det virkelig det jeg vil have. Det kan bare være virkelig svært, at vil have det ene og det andet, og ikke lige have penge til det. Jeg sagde op på mit job, da det blev for meget med både skole, også arbejde til sent om aftenen efterfulgt af en masse lektier. Så, jeg prøver, at nøjes. Nå til det jeg gerne vil haha! Jeg vil stoppe med, at købe noget at drikke lige når jeg får lyst til noget og begynde, at sparer penge op til de ting jeg ønsker, og evt. en rejse til et pisse fedt og varmt sted.

Blive blond: Jeg har altid været fan af hårfarve, og eksperimentere med mit udseende og mit hår. For nogle uger siden så jeg nogle videoer om hvordan man kunne farve sit hår blond. Jeg fik helt vildt lyst til, at prøve det men turde næsten ikke. Jeg føler bare på en måde, at man ser “renere” ud med blond hår – altså hvis man lægger det rigtige make up. Har bare været så nervøs for udgroninger, altså at jeg skal til, at betale virkelig mange penge for bare, at få farvet mine udgroninger. Kunne godt tænke mig noget i retning af Khloe Kardashian’s nye hårfarve. Har i prøvet, at farve håret blond? hvordan gik det med jeres hår og behandlingerne? Skriv i kommentaren! Kunne godt bruge nogle tips.

Nå nok snak! Jeg har altid virkelig mange drømme, men jeg ved med mig selv at det er nok med 3-4 drømme (store) på et år, og ellers se hvad livet har at tilbyde en. Håber i kunne lide indlægget, og har fået flere idéer til hvilke drømme i godt kunne tænke jer, at udfører! XO Ida.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

STORE DRØMME - MEN FORKERT STED!