20% RABATKODE TIL DESIGNERS & FRIENDS

MIT NYE FAVORIT PRODUKT

DSC_1476 DSC_1478Som overskriften lyder på, så har jeg fundet mit ynglings produkt. Det er virkelig et vidunder produkt og jeg er allerede fuldt afhængig af det. Jeg har altid været blegfisen, og har aldrig kunne blive ordentlig brun, derimod helt chilirød på kroppen. Så ja, jeg er blevet enormt glad for fake tan, og jeg må sige at denne her har gjort mig glad. Jeg har prøvet en del fake tans, og jeg må indrømme at mange produkter har skuffet mig. Jeg er dog slet ikke færdig med at afprøve forskellige fake tans.

Som i kan se hedder dette produkt L’oreal sublime bronze fluid selftanning milk. Flasken kommer med en pump og indholdet ligner og føles som helt almindelig lotion. Det jeg godt kan lide ved den er, at den er så nem at fordele og det tager lidt længere tid for den at tørre ud. Jeg bliver så irriteret når tanners tørre hurtigt ud, og man slet ikke når at fordele den. Ulempen ved dette produkt er (lidt) at man ikke kan se det brune produkt. Det gør så at jeg ikke kan se hvor jeg har fordelt produktet henne. Udover det, så er den super. Resultatet kan ses efter et par timer, og det er så flot og naturligt. Man bliver ikke direkte brun, men produktet giver en super fin glød, et pænt finish, og en dejlig blød hud.

Normalt er lugten på fake tanners helt forfærdelige, men denne her er dejlig og mild. Der står på flasken at der ingen duft er, men det er der, og den kan man altså ikke klage over.

Ved siden af har jeg købt en fordeler i Bilka til 20 kr, og den er virkelig også god. Den gør det nemt at fordele produktet, også ja – så er den bare skide billig haha.

Hvilke er jeres ynglings produkter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

20% RABATKODE TIL DESIGNERS & FRIENDS