OG VINDEREN BLEV..

MAGNESIUM PILLER – KUREN MOD ANGST?

smie bitch
magnesiumSom jeg har skrevet i flere af mine tidligere indlæg, så har jeg ikke haft det for godt i en periode. Jeg havde det enormt svært, og kæmpede virkelig med mine indre “dæmoner”. Det har ændret sig fuldstændig her på det sidste, især nu hvor jeg er begyndt på gymnasiet. Jeg har det enormt godt, og kan mærke en vild ændring på min psyke. Jeg har selvfølgelig stadigvæk nogle dage hvor jeg er lidt teenage deprimeret, men de dage har vi alle jo.

Jeg reseachede enormt meget på angst, her for et par uger siden. Jeg læste så noget om, at man måske har fundet et helt naturlig “medicin” for angst og stress, og jeg tænkte ellers:”amen, det er da løgn,” og jeg troede egentlig ikke på det. Jeg havde desperat brug for at få det bedre, og så tænkte jeg:”well, det kan vel ikke skade at prøve?” så ja, jeg gik ned i Matas dagen efter og fik så en “dåse” af magnesium kosttilskud, og efter en uge kunne jeg virkelig mærke forskel. Dette er ikke en reklame for noget som helst, og jeg mener virkelig efter min egen erfaring at jeg har fået det bedre. Jeg kunne næsten mærke med det samme, at min søvn blev bedre, jeg blev mere frisk og havde mere overskud, jeg er generelt bare i bedre humør. Nu har jeg kun taget det i omkring 2 uger, men jeg kan tydeligt mærke forskel. Man tager én om dagen, og jeg tager dem med mine almindelige piller og en D+ vitamin. Jeg kan i hvertfald klart anbefale det.

Dette er nødvendigvis ikke kuren mod angst, men man kunne jo give det en chance og se hvordan det påvirker en. Det har i hvertfald en positiv effekt på mig.

Hvad tænker i om det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

OG VINDEREN BLEV..