MARTS - YNGLINGS PLEJE PRODUKTER!

KROPSIDEALER

body_ls_0

Der er virkelig mange meninger om kropsidealer, hvordan man skal se ud osv.. Igår oplevede jeg noget ret ubehageligt. Vi havde åbenbart noget med skolen, hvor vi skulle ned i svømmehallen. Det skal lige siges, at jeg ikke har været ude at svømme siden jeg var ca 11 år gammel. Jeg har altid vidst, at det var fordi jeg ikke havde interessen for svømning, og fordi jeg ikke kunne lide min krop i starten. Efter noget tid, gik jeg bare ikke rigtig rundt og tænkte på, at svømme. Men det overraskede mig igår, da jeg afslog fuldstændig i, at vise min krop. Vi begyndte, at tale om kropsidealer, og mange mente at det var fuldstændig latterligt at det var blevet sådan idag. At man ikke gad at vise sin krop frem offentligheden. Lige pludselig presser tårene på, og jeg var nød til at holde min kæft for ikke, at græde. Jeg fik det rigtig dårligt, og det overraskede mig fuldstændig at finde ud af hvilket forhold jeg havde til min krop. jeg troede jeg havde det “fint” nok med min krop, indtil igår. Selfølgelig vil jeg gerne tabe mig – men det er ikke sådan, at jeg afskyer min krop så meget.

Jeg har altid syntes, at folk var fine som de var uanset hvordan de så ud, og hvor små eller store de var. Men hvis man så ikke er tilfreds med sin egen krop, skal man have lov til, at have det sådan. Selfølgelig kan du gøre noget ved det, hvilket jeg er igang med lige nu. Så jeg synes det er fuldstændig grænseoverskidende, at skulle vise min krop frem når jeg ikke føler mig klar. Altså der er en grund til, jeg ikke viser min krop for offentligheden. Jeg mener, at hvis man er buttet burde man ikke blive tynd for andres øjne – gør det for dig selv, og det samme hvis du er tynd. Jeg synes det er åndsvagt, at der findes sådan nogle billeder på nettet hvor der står: ” Mænd kan lide former – ikke ben” eller for den sags skyld alt muligt med hvad man kan lide, og hvad man ikke kan lide. Vi mennesker ser så forskelligt på ting så jeg mener ikke, at man kan gå ind og generalisere hvad mænd eller kvinder godt kan lide. Det er helt op til en selv. Det var lidt af en øjenåbner, og motivation til at jeg virkelig vil tabe de kilo. Selfølgelig for min egen skyld, og så jeg kan opleve den her fantastiske rejse og transformation.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MARTS - YNGLINGS PLEJE PRODUKTER!