GUIDE: FÅ MERE VOLUMEN I DIT HÅR

HVORFOR SÅ MEGET HAD?

noh8

 

Hej sweeties! Jeg har igen i længere tid haft lyst til, at snakke om dette emne. Had berører ikke kun mig alene, men også en masse unge og faktisk også voksne. Internettet især er fyldt med had, og jeg kan slet ikke forstå hvorfor det er blevet så populært at hate på hinanden. Tag fx. bloggeren Fie Laursen: Hvert eneste ting hun lægger op på nettet bliver spammet med had, hver eneste lille ting hun gør er forkert og “opmærksomhedskrævende”  i andres øjne. Her er jeg egentlig (sorry) pisse ligeglad med hvad i mener om hende, og det rager mig en papand. Men dette emne er simpelthen ved at blive for meget for mig. Hvad skal alt den had til?

Når man tager hende som fx. Hvorfor gør i det? for i det bedre med jer selv efter i sviner andre personer til? Personligt er hun en stor inspiration for mig, for hun lever sin drøm ud og opnår så meget med sit liv, mens i hatere der ude sidder bag jeres skærm og sviner et andet menneske til?! Skam jer! 

Hvis vi ser bort fra hende, er der så mange unge og voksne mennesker som sviner hinanden til over nettet. Det er blevet så populært at svine hinanden til, og det ligner mere og mere en konkurrence om hvem der kan svine hinanden til mest, og hvem de kan få over på deres side.

Før jeg flyttede skole oplevede jeg så meget mobning, og tro mig, det sidder stadigvæk her inde. At blive behandlet så dårligt, gør virkelig ondt og hvad får i ud af det? i tjener jo ikke ligefrem på det! kan folk bedre lide jer efter i har svinet et andet menneske til? Nej! I får intet ud af det.

Hvem har spurgt nogle af os om vi ville leve? Hvem har spurgt os om vi gerne ville være blevet født? Ingen! Jeg ved godt det lyder dumt, men hvorfor ikke få det bedste ud af livet mens vi alligevel er her? Lad dog en person gøre hvad han/hun vil. Så mange mennesker tager deres eget liv, fordi de ikke føler at de ikke fortjener at leve. Hvis skyld er det? Jeg synes virkelig at det er blevet for meget. Hvor mange forældre er der ude, som ikke aner en pind om hvad deres børn går rundt og laver? Sviner andres børn til og jeg ved ikke hvad. Har du noget imod personen, så hold det for dig selv eller kom personligt til personen istedet for det der barnlige pis.

I må undskylde at min agressive side er så tydelig i dette indlæg, (not sorry) men dette emne påvirker så mange unge hele verden rundt, og jeg synes det er blevet tid til at give disse små haters en lærestreg istedet for at ignorerer det.

Håber i har en god dag der ude! Kærlighed til jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GUIDE: FÅ MERE VOLUMEN I DIT HÅR