COOLCOS MAKE UP - A SUNKISSED LOOK

A LITLLE PASSION FOR FAKENESS


negl 2

Her på det sidste har jeg fået en stor passion for alt det falske. Man kan godt sige at jeg har været igennem en revolution af fakeness igennem årene (udseendesmæssigt). Da jeg var 12 år gammel, ville jeg bare have extensions i håret, og det fik jeg så. Jeg fik dog en skaldeplet på hovedbunden da håret jeg havde i, var ret tungt i forhold til mit fine og tynde hår. Året efter begyndte jeg at gå med falske øjenvipper, og jeg blev bogstaveligttalt afhængig – jeg kunne slet ikke undvære dem. Dog går jeg nogle gange stadigvæk  med dem, og jeg synes det er så fantastisk at man kan ændre sin udseende på den måde. Lige nu har jeg igen fået en stor passion for falske negle.

Jeg har bidt mine negle siden jeg kan huske det, og jeg har altid haft et problem med at stoppe. Så hvorfor ikke prøve noget nyt, når nu muligheden alligevel er der. Jeg elsker at lege med mit udseende. At man kan lege med formen, farverne og designe dem som man nu selv vil.

Jeg har bestilt 500 stk. falske negle på ebay til sølle 10 kroner – 10 kroner?! Jeg glæder mig til at lege lidt mere med dem, og endelig bruge min kreative side som jeg aldrig formår at bruge. Hvad er jeres holdning til denne måde at ændre sit udseende?

 

 

 

2

  • idabresson

    Hej Frederikke. Jeg er helt enig med at man ikke skal overdrive det, og vil også helst have at det skal se så naturligt ud som man nu kan få det. GUX er den gymnasielle uddannelser her oppe i Grønland, så ja, det er det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida.
    Fake er fint, hvis man bare ikke overdriver det. Det handler jo om at det skal se ægte ud.
    Jeg bruger nemlig falske negle selv..
    Jeg har læst at du skal på noget der hedder GUX, hvad er det? er det et gymnasium?

    Mvh. Frederikke

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

COOLCOS MAKE UP - A SUNKISSED LOOK