FÅ EN HURTIG OG PÆN SOMMERGLØD + FLAWLESS SKIN

13 SELVBRUNER TIPS

 

Skærmbillede 2015-06-24 kl. 22.54.07

GØR DIN HUD KLAR TIL PÅFØRSEL

LÆS INSTRUKTIONERNE før påfølsen af selvbruneren. Det kan være at du er allergisk over for nogle stoffer selvbruneren indeholder, så de kan give røde knopper eller andre irriterende ting, så husk og læs hvordan man påfører den, og kig evt. på selvbrunerens indhold af kemikalier.

SKRUP: Piger – vil i have en holdbar og pæn tan? så skrup din hud i badet før du bruger selvbruneren. Man vil gerne have alle de døde hudceller væk, og man vil nødigt ligne en grim, orange abekat! Selvbruneren ligger sig på det ydre lag af huden, og man vil jo helst gerne have sin selvbruner ligge flot og glat på huden ikke?

FUGT, FUGT OG FUGT: Fugt din hud med en fugtighedscreme et par timer før du påføre din selvbruner. Det gør din hud mere modtagelig mod selvbruneren, også absorbere den også langt bedre end hvis du har tørt hud. Et rigtig godt tip: Tag noget fugtighedscreme på de steder der har tendens til at være mere tørre end andre steder. fx albuerne, knæene, hælene, tæerne og anklerne lige før du påføre selvbruneren.

PÅFØRSEL

TAG noget mørkt tøj på (helst undgå det) efter du har påført din selvbruner. En selvbruner tager et par timer om at tørre, og man vil helst undgå at sin hvide fine skjorte bliver brun. Det kan sagtens komme væk fra mørkt tøj. Brug dog helst sort tøj.

BRUG evt. et par gummi handsker når du skal påfører din selvbruner, så undgår du at dine hænder ser vanvittige ud lige bagefter. Mange foretrækker at påføre selvbruneren med deres hænder, men det har jeg aldrig haft hæld med. Man kan også købe noget specielt til selvbruner en, som er en slags handske som gør at man kan påføre selvbruneren i et mere jævnt lag. Hvis du evt. laver den fejl allerede at dine hænder er fyldt med selvbruner, så kan du sagtens vaske dine hænder (grundigt) og bagefter tage en smule på håndens overflade.

GLEM IKKE de gemte sager. Folk glemmer ofte de steder fx. bag ørene og i nakken, og det kommer hurtigt til at se ud som om du har været i et mudderbad.

BONUS TIPS

BARE FORDI at du har påført selvbruner på din hud, så betyder det ikke at du skal glemme at komme ud i solen. Solen gavner både dit hår og dit D – vitamin i kroppen.

HVIS DU SKAL BARBERE ELLER VOKSE dine ben, så gør det 12-24 timer før du påfører selvbruneren.

DU SKAL NOK bruge en seperat selvbruner til ansigtet end til kroppen. Det ser nogle gange ret mærkeligt ud, når man bruger en selvbruner til kroppen til ansigtet.

UNDGÅ at bruge deodorant eller parfume mens du påføre selvbruneren. Undgå også at bruge en creme med alkohol i.

SPEED tiden op ved at bruge en føntørrer, når du skal tørre din selvbruner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FÅ EN HURTIG OG PÆN SOMMERGLØD + FLAWLESS SKIN