10 TING JEG IKKE FORSTÅR

FÅ EN HURTIG OG PÆN SOMMERGLØD + FLAWLESS SKIN

Skærmbillede 2015-06-24 kl. 16.01.28 Skærmbillede 2015-06-24 kl. 16.15.16Idag skal det handle om hvordan man kan få en pæn sommerglød, og hvordan man kan få den perfekte “shiny” look på sit ansigt. Først og fremmest vil jeg lige sige at jeg har døjet med rigtig uren hud siden jeg kom i teenager alderen. Heldigvis ikke i så slem en grad, men jeg havde nogle urenheder mellem øjenbrynene, som jeg overhovedet ikke kunne komme af med. Det var ikke bumser, og det var hellere ikke de normale hudorme af slagsen, men det var nogle små kugler der lå helt under huden, og som man slet ikke kunne få væk. Det gjorde så at jeg var afhængig af min foundation. Det at jeg har skjult min hud under foundation har så gjort at jeg ikke blev brun, og min hud har aldrig haft tid til at lufte sig. Derfor har jeg nogle tips jeg gerne vil dele med jer, som selv har hjulpet på mig.

Min hudtype er fedtet men tør på samme tid, så jeg elsker alt der hedder fugtighed. Jeg fik en face & body oil fra Juhldal, og begyndte at bruge den om morgenen og aftenen, og jeg lagde mærke til en kæmpe forskel. Når jeg havde taget den på om morgenen, og havde luftet min hud lidt og derefter taget min foundation på, så min hud simpelhen så godt ud! I was like: “omg!”

Min foundation lagde sig ikke som en klump oven på mine urenheder, men olien fungerede ligesom en primer. Den gjorde sådan at min foundation lagde sig som et jævnt lag på min hud, også hjalp den også med at fordele foundation lettere og hurtigere. Jeg er så glad for at jeg opdagede det. Jeg anbefaler dog at man blander ens foundation og olien sammen inden man påfører det, da det er meget nemmere på den måde.

Det andet er at bruge kokosolie på huden for at få en pænere og hurtigere sommerglød. jeg har ikke prøvet det endnu, men skal helt klart prøves når jeg kommer ned til Danmark. Man skulle få en enormt flot tan, og mig som aldrig har været brun, I need that!

Hvad gør i for at blive brune?

 

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR