10 TING DER KAN PISSE MIG AF

GRINDEDRAB – HOLD NU OP!

giphy-3Nu er denne debat om grinde”drab” ved at plusse meget op, og jeg bliver mere og mere harm når jeg læser noget om det. Som grønlænder ved jeg hvor vigtigt det er at jagte, hvor vigtigt det er at skaffe føde selvom man kan finde mad nede i supermarkederne. jeg synes virkelig at folk skal til at holde deres kæft når det kommer til dette emne (undskyld sproget). Jeg har levet hele mit liv her i Grønland, og selvom min far sagtens kan stege en bøf for mig, vil jeg til en hver tid gerne have muligheden for at kune spise hvalkød, hvalspæk og fisk. Jeg er enig med folk i at det ser barskt ud ja, men det er simpelthen den mest humane måde man kan slagte et dyr på. Se på jer selv. Den måde i slagter jeres dyr på – det er sku ikke den mest lækre måde, og hvis det ikke var fordi jeg elskede kød og havde brug for det, ja så vil min appetit for en bøf være enormt lille.

Helt ærligt, så synes jeg denne debat skal stoppe lige nu og her. Grinde”drab” har og vil nok altid være færingernes “tradition” (lidt uenig med ordet tradition) og alle andre lande burde virkelig blande sig uden om. De fleste der er imod det her emne har ikke selv oplevet den måde vi og færingerne jagter på, så der er virkelig ingen grund til at kæfte sig op om det – især når man ikke har styr på sine faktaer. Jeg kan virkelig synes at folk fra andre lande bl.a Danmark, kan snuse sig i for mange ting som de ikke burde blande sig i. Det er en ren win win for journalister rundt omkring i verden, og folk såsom Green peace og Sea shepherd er professionelle i at få det til at se værre ud end det egentlig er. Tag eksemplet på sælfangst. Hvis det ikke var fordi at der var sådan en unødvendig debat om sælskind, så tror jeg at Grønland vil få enormt mange penge ud af det. Men – fordi at andre lande prøver at opdigte vildt ukorrekte “faktaer” op, så er det ikke lige gået den vej. Vi dræber sælen udelukkende fordi det er føde og smager enormt godt (kun et plus), derfor vil det være synd at smide det flotte skind ud, så man bruger da det af dyret man nu kan bruge. Mind your own business, så skal vi nok klarer os selv.

Okay, fair nok at folk har deres meninger, men det er virkelig ironisk når folk har deres meninger baseret på ukorrekt fakta.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

10 TING DER KAN PISSE MIG AF