CHILL OUTFIT INSPIRATION

SUND OVERNIGHT OATMEALS – OPSKRIFT

01e8d785bf5e1fe0977bf4ec93899970

 

Hej peeps! Jeg var lidt rundt på Pinterest og faldt over de her super lækre, sunde og hurtige oatmeals. til dem der ikke ved hvad oatmeals er, er det havregrød. Jeg har aldrig været vild med havregrød for at være ærlig, men jeg er denne gang blevet særlig inspireret af de her. De er perfekte til lige hurtig at snuppe til skole, morgenmad eller mellemmåltid. Mums! Opskriften er meget enkel, og du har sikkert allerede de ting der hjemme. Der er dog én ting i opksriften som man måske ikke lige har liggende der hjemme, og det er noget der chia-frø. Chia-frø skulle være viiirkelig sunde, de suger 10 gange så meget væske som havregrød eller noget i den stil. Altså pot og pande, de skulle i hverfald være ultra sunde (søg på google hvis i vil vide mere om det). Da jeg bor i Grønland ved jeg ikke lige hvor man kan få fat på det i Danmark, måske i Bilka eller Føtex? Nå – nok snak og mere mad! – haha. Hvis jeg skal være ærlig kan jeg ikke lide at følge opskrifterne nøje, jeg tilsætter de ting der skal i, i de mængder jeg kan se er okay.

TIL HVER PORTION SKAL DU BRUGE :

1) En krukke (Jeg er sikker på at man kan få fat på nogle inde i kop&kande, eller i tiger butikkerne)

2) Havregryn (1,5 dl tror jeg vil være ok)

3) Græskyoughurt (1 dl)

4) Mælk (det er lige meget hvilken slags – ca. 1 dl)

5) Chiafrø (Du bestemmer selv – vil være fint med 1 spsk)

Dette er den basiske opskrift, du tilsætter bare disse ting direkte ned i krukken. Man kan tilsætte alverdens ting. Cacao pulver, kanel, vaniljepulver, honning, bananer, jordbær, blåbær, mango, nødder, æbler, og alt muligt mærkeligt hullumhaj. Det er meningen man skal lave det dagen før, eller aftenen før. Når man er færdig med at lave disse ting, lægger man krukkerne (eller krukken) i køleskabet, også er de klare lige når man har lyst til at spise det. Jeg skal selv til at lave en masse af dem, og eksperimentere lidt med det.

Det var bare lidt inspiration til jer. Det er i hvertfald et sundt alternativ, som også skulle smage super lækkert!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CHILL OUTFIT INSPIRATION