IM NOT A GIRL NOT YET A WOMAN

I’M BACK HOME

DSC_1496Finally! Jeg er endelig hjemme igen. Jeg er både glad og lidt ked af at være kommet hjem, for jeg savner allerede Danmark enormt meget, men det er nu meget dejligt at være i mine forældre og bekendtes omgivelser igen. Jeg kom egentligt hjem i søndags, men på grund af tidsforskellen har jeg bare været enormt træt. Så jeg undskylder lidt for min sene blogging, men min hjerne har været en del slukket haha. I får lige et billed jeg fik taget nede ved rubjerg knude. Jeg kiggede mine billeder igennem, og blev altså utrolig irriteret over hvor få billeder jeg har taget. jeg har nydt nu’et så meget, at jeg helt har glemt at gemme nogle minder. Lidt øv, men okay.

Jeg har virkelig nydt de 3 uger, og jeg er så glad for at min bedste venindes forældre og resten af familien gerne ville have mig med – tusind tak til jer hvis i læser med. Jeg føler lidt jeg har fået en nr 2 familie haha! Om ikke andet har jeg lært så utroligt meget om mig selv, og hold da helt kæft (sorry – sproget) hvor har jeg været stærk. Jeg har fløjet i alt 4 gange, én gang alene, jeg har formået at gemme alle mine bekymringer væk og nydt turen, mødt nye søde mennekser, jeg tog toget i, i alt 8 timer helt alene (vi har ikke tog har oppe – så ja, stor ting). Jeg er så stolt af mig selv, og turen har kun gjort mig stærkere og gladere.

Jeg kommer formegentligt ned og læser nede i Ålborg efter gymnasiet, for det er simpelthen en alt for dejlig by. nå – ja, så nu er jeg hjemme, har pakket ud, vendt tiden lidt om og har det egentlig bare virkelig godt.

Måske en lille hurtig update det her, men det skulle jo laves – haha!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

IM NOT A GIRL NOT YET A WOMAN