I'M BACK HOME

MY NEW HAIR – I WENT “BLOND”

DSC_1511Sååå er jeg ikke længere helt brunette! Jeg fik farvet hår nede i Ålborg hos 2 rigtig søde piger. Jeg kan ikke huske navnet på salonen, da jeg var så dum ikke at skrive det ned. Salononen var ret ny, så jeg kunne heller ikke finde den på google, men jeg ved at den ligger der hvor salonen Poul m har været (ved siden af Friis). De var super søde, og faktisk de billigste jeg kunne finde i Ålborg. Da jeg ikke rigtig kunne betale en formue, gjorde de hvad de kunne for 1000 kr. Jeg havde regnet med at hun ville afblege det, men fordi jeg vil have det i én omgang lagde hun en masse reflekser ind i mit hår. Jeg blev utroligt overrasket over at det blev så lyst over én omgang, men ja, sådan ser det ud nu. Jeg er utrolig glad for det, og fortryder det slet ikke. Det er noget man skal vende sig til ja, men jeg vil have det så længe jeg kan.

Som i kan se er det ikke helt lyst, men minder meget om farven honning har. Det bliver dog lysere når jeg lige har vasket det. Udover det er jeg utrolig overrasket over hvor sundt det stadigvæk er, da jeg havde regnet med at det ville tage rigtig meget skade. De har ihvertfald gjort et godt job nede i salonen. Det eneste der irritere mig lidt er, at oppe i bunden er reflekserne meget tydelige, og jeg har det svært med ting der ikke er “ens” farvet, så jeg skal helt klart have det farvet så det bliver ensartet, men farven beholder jeg.

Hvad synes i? 

Noget helt andet er: Jeg vil virkelig undskylde for de meget sjældne opdateringer, men de første dage efter hjemkomsten var jeg simpelthen zombietræt, og havde overhovedet ikke nogen form for energi, og da jeg så endelig tog mig sammen gad min computer ikke opfører sig ordenligt, så ja – Jeg har det faktisk dårligt over det, så jeg lover at der kommer nogle flere opdateringer. Jeg har også snart tænkt på en giveaway, men det kommer op på et tidspunkt.

//As some of you know, I have wanted to change my haircolor in a long time now, and I  finally had it done. I didn’t have a lot of money, so I told the hairdresser to do what she could for about 150$ in one time. The result was pretty surprising, as my haircolor went really light doing the circumstances. She didn’t bleach it, but she had to put in some reflects in my hair. 

I really like it, and I’m happy that it didn’t turned up lighter than I expected it to be. The only thing that I want to change, is the color at my scalp. I think the reflects is too clear to see, so I want to color it again in a while so it’s more like the color at the ends.//

By the way – what do you think about my new hair color?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I'M BACK HOME