MY NEW HAIR - I WENT "BLOND"

SAINT MORIZ – SELF TANNING MIST

DSC_1504Hvis i har læst med i de tidligere indlæg, så ved i at jeg er igang med at teste en masse forskellige selvbrunere. Jeg “testede” tidligere Lóreal’s Sublime bronzer som jeg faktisk forelskede mig i, og i kan læse mit tidligere indlæg om den her. Nok om den – 2 dage før jeg rejste tilbage til Grønland brugte jeg nemlig den anden flaske op, og kiggede forbi Matas for at købe den igen, men besluttede mig for at prøve denne her i stedet for, da jeg aldrig rigtig har erfaret mig med “spray tans”. Det er jo noget lidt anderledes noget, og man skal lige vende sig til den hvis man ellers plejer at bruge tanning lotions.

Duften er faktisk fin nok, og man stinker ikke af klam selvbruner lige bag efter. Jeg troede at jeg havde failet totalt da jeg lige havde påført den, da den lagde sig i klumper på en eller anden måde, og den havde en helt vild mærkelig farve til at starte med, men efter få timer var farven jævn og rimelig flot. Når man påfører den kan skal man være ret hurtig, da den er lidt hurtigere til at tørre end det jeg er vant til.

Hvis jeg skal sammenligne den med den anden, så kan jeg bedre lide den fra L’oreal da den er nemmere at påfører. Ellers elsker jeg denne her, da den vist nok også er billigere og den indeholder en del mere end den fra L’oreal + farven er fantastisk. Jeg har dog kun prøvet den én gang, så mon ikke jeg lærer den bedre at kende og den kunne måske også ende oppe på ynglingshylden.

Hvilke fake tans bruger i? og hvilken er jeres ynglings?

//If you have read the previous blogpost about my self tanner, you’ll know that I’m testing different self tanners in this moment. I testet the L’oreal sublime bronzer and I actually fell in love with it. You can read about it here. 2 days before i got back to Greenland I used up my Sublime bronze self tanner, and I went to a drugstore (Matas) to buy it again, but saw this spray tanner instead and decided that I wanted to try it. It’s a bit difficult to use it because I’m used to the lotion self tanner, so I tried my best and tested it. If I have to be honest – then i like the L’oreal sublime bronzer more because it’s easier to apply. But I’m sure that I’m going to like this very much when I use it more and learn how to handle it. 

The smell is actually okay, and you don’t smell disgusting after you apply it. It dries quickly, so you have to be fast when you distribute it. When I first applied it I thought that I failed totally, but it turned out really good. I love the result and the color. 

Which fake tanner do you guys use?//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MY NEW HAIR - I WENT "BLOND"