MIN 16 ÅRS FØDSELSDAG - SWEET SIXTEEN

8 TING OM MIG

yo yo motherfucker

Jeg har skrevet og skrevet, med har egentlig aldrig introduceret mig selv med fakta. Så jeg vil lige dele 10 ting omkring mig selv, som jeg (tror) ikke har skrevet om før.

1) Jeg er 1 meter og 71 cm – jaa, kameraet snyder nok, men jeg er altså ikke så lille igen.

2) Jeg har en rimelig stor familie. Jeg har 14 kusiner og fætre, 2 onkler og 4 mostre, og en masse masse andet familie som er min mors kusiner osv. Jeg tror vi er omkring 40-50 eller mere, hvis vi tæller grandfætre og kusiner med. Her oppe svarer grandkusiner lidt med som kusiner da vi er så tætte. Jeg har ingen familie fra min fars side, som jeg kender til.

3) Jeg har en kronisk sygdom, hvor jeg skal tage piller hver dag i resten af mit liv. Min skjoldbrugskirtel producere ingen hormoner, så derfor skal jeg tage nogle hormon piller, som også kan få mig til køre helt oppe at køre hehe – og nej, det er ikke sjovt (nogle gange)

4) min største frygt er sygdommen kræft. Jeg er så bange for kræft, og det berøre mig så meget det emne. Udover kræft er jeg sindsygt bange for farter 🙁 Jeg kan ikke med folk der racer når jeg sidder på passagere sædet, og vælger ofte kun meget langsomme forlystelser. Kan godt lide farter når det er mig selv der styre det – hehe!

5) Jeg kan ikke tåle bananer, nogle vindruer, eller kiwi. Mange folk synes det er mærkeligt når jeg fortæller dem det, men jeg får det bare virkelig ubehageligt. Kan dog sagtens spise tingene når det er blandet med noget andet.

6) jeg kan grine af alting. Jeg griner hele tiden, og mange gange uden en grund. Nogle folk synes det er irriterende, og mange andre nyder det. jeg selv? I’m lovin it!

7) Jeg drømmer om en jura uddannelse når jeg bliver ældre. Men nu må vi se hvad livet bringer mig – hihii spændende!

8) Jeg er sygt dårlig til matematik. Jeg fatter ikke en prut – hehe! Eller der er nogle perioder hvor jeg er syygt god til det, og andre gange kan jeg ikke. Jeg begyndte enda at græde engang fordi jeg ikke kunne forstå det, og jeg er ikke typen der lige giver op hvs jeg ikke forstår det!

xoxo ida.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MIN 16 ÅRS FØDSELSDAG - SWEET SIXTEEN